بانک کشاورزی

تاریخ: 08 اردیبهشت 1393

تشکیل نخستین جلسه کمیته راهبردی بهینه سازی زنجیره ارزش زعفران

نخستین جلسه کمیته راهبردی بهینه سازی زنجیره ارزش زعفران به ریاست دکترطالبی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه سال جاری در مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی خراسان رضوی در این جلسه که الساندور آمادیو، کارل شبستا و دکتر منصوری نمایندگان سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) ،دکتر شاهوردی مدیراموراعتبارات و وصول مطالبات ، روسا و معاونان برخی از ادارات مرکزی همچنین مدیران شعب بانک در استان های خراسان رضوی وجنوبی نیز حضور داشتند، دکتر طالبی رئیس کمیته راهبردی بهینه سازی زنجیره ارزش زعفران، ضمن تشریح اهمیت استقرار مدیریت زنجیره درتولیدمحصولات کشاورزی ، برنامه مشترک بین بانک کشاورزی و یونیدو را همسو با این برنامه و مدیریت در فرآیندتولید، فرآوری و بازرگانی زعفران دانست.
درادامه جلسه دکتر منصوری هماهنگ کننده برنامه مشترک بهینه سازی زنجیره ارزش زعفران گزارش تحقیقاتی درباره زنجیره ارزش زعفران درایران و درمقایسه با سایر کشورها ارائه کرد و آمادیو و شبستا (نمایندگان unido درایران ) به سؤالات مطرح شده در این خصوص پاسخ دادند.
بر اساس این گزارش ،مهندس فرهاد فنودی مدیرستادی استان خراسان رضوی ضمن نیز از دیگر سخنرانان این جلسه بود و درباره اهمیت ارزش افزوده در زنجیره تولید و سهم استان درتولید زعفران و اهمیت اقتصادی ترشدن فرآیند تولید و فروش این محصول استراتژیک مطالبی را ارائه کرد.